Sponsoracties

Met al onze acties hopen we een mooi bedrag bijeen te brengen voor Stichting Roparun. U begrijpt, de eindstreep ligt ver (wel meer dan 500 kilometer en heel veel euro’s), maar we hopen te kunnen rekenen op uw enthousiaste steun! Ook tijdens de Roparun zelf bent u van harte welkom om ons team en de vele anderen die mee lopen aan te moedigen.

U kunt ons sponsoren, meedoen aan de sponsoracties en natuurlijk ook gewoon doneren.

Oliebollen actie

Ook in 2019 verkopen we weer oliebollen. Op veler verzoek zijn we ook aan het kijken naar oliebollen zonder krenten … hou onze site en facebookpagina in de gaten.

Sponsor diner Rhodos

Op  Februari als het goed is kunt u heerlijk eten bij Rhodos in Tiel voor het goede doel..  Reserveren voor dit kan binnenkort ..

Roel Boerma loop

Ook hier zijn wij als team aanwezig. Komt u ook. De start en finish is bij het ziekenhuis Rivierenland de start  zal waarschijnlijk 25 maart zijn..

Collecte april 2018

Ook in 2019 gaan wij als team de straat op om te collecteren voor Stichting Roparun – Team 166.  Steun ons door te doneren op deze avonden.

Overige acties

Overige acties ten bate van de  Roparun worden nog gepland. Maar denk aan oliebollen , paaseitjes verkoop en nog veel meer leuke acties. Ook een een keer uit eten voor het goede doel … Wij zijn druk bezig …